#Hvad gør du?

Hvad gør du

'Sund Egedal' er vores ambition om at styrke sundheden i Egedal Kommune. Derfor arbejder vi målrettet på at gøre det lettere at leve sundt.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard |10-01-2017

Ofte skriver man lange politikker der hurtigt bliver til støvede dokumenter som ingen læser.

I Egedal har vi valgt at oversætte vores Sundhedspolitik til en række ultra korte film, der sætter fokus på at alle har et ansvar for egen sundhed.

Filmene viser en lang række hverdagssituationer, hvor hovedpersonerne står i en konkret situation, hvor der er et valg at træffe - nogle valg der kan gøre en stor forskel for egen eller andres sundhed. Vi kalder dem #Hvad gør du? og viser dem på de sociale medier igen og igen her i 2017.

Sundhedspolitik på 1 minut

Det er en ny måde at formidle vores indsatser på, som svarer til den digitale tid vi lever i. De små film skal vække til eftertanke hos så mange som muligt - sådan at flere og flere tænker over hvordan de eksempelvis følger børnene til skole. Kører man dem i bil lige til skole-døren? Cykler de selv? Eller følger man med dem noget af vejen?

Se dem her og tænk over hvad du selv ville gøre  Hvad Gør Du?

#Hvad gør du?

Lige meget hvem man er - vil der altid være et sundt valg at træffe. Bor eller arbejder man i Egedal Kommune er der masser af sunde muligheder og tilbud.

Sundhed er et fælles ansvar, hvor alle har en rolle at spille. Egedal Kommune kan være med til skabe de sunde rammer - vi kan bygge idrætshaller, cykelstier og tilbyde gratis rygestopkurser  - men det er op til den enkelte at bruge dem.

Derfor kører vi hele 2017 denne opfordrende kampagne om det lille sunde valg som alle står over for i hverdagen. Den handler om at tage ansvar, og hedder #Hvad gør du?