Fantastisk program på Egedal Musikfestival

Egedal musikfestival

Egedal Musikfestival afholdes i år den 17. juni klokken 10.30 - 14.00 i Egedal Centret. I år er der et fantastisk program med bl.a. Egedal Showband og Jan Glæsel.

Nyhed skrevet af Morten Lundsby|17-05-2017

Egedal Musikfestival afholdes den 17. juni klokken 10.30 - 14.00 i Egedal Centret.

Traditionen tro skydes dagen i gang med Egedal Showband klokken 10.30. Bandet vil marchere igennem Egedal Centret for fuld musik. De tre musikalske scener åbner klokken 11.00 og der vil være musik frem til klokken 14.00.

Igen i år vil festivalen præsentere en gæstesolist på højeste niveau. Dirigent, arrangør og trompetsolist Jan Glæsel kan opleves i front for musikskolens ensembler.

Jan Glæsel er en af landets bedste og mest benyttede musikere og kapelmestre. I snart 35 år har han stået i spidsen for Linie 3, i tusindvis af shows, og han har medvirket i et utal af Tv-produktioner. Han har endvidere skrevet musik til seks danske spillefilm, heriblandt "Det forsømte Forår" og Lise Nørgaard-filmen "Kun En Pige".

Jan Glæsel har til denne lejlighed samlet noget af musikken fra "Kun En Pige" til en suite, som bliver uropført på Egedal Musikfestival af musikskolens ensembler Emuso og Egedal Blæs.

Musikskolen præsenterer desuden en bred vifte af musikalske indslag både klassisk musik, sangskrivning, jazz og pop/rock. Der vil også være rig mulighed for at møde musikskolens lærere, ledelse og administration i løbet af dagen.

Programmet for dagen kommer på egedalmusik.dk, på de sociale medier og i pressen.