Skip to content back to nav
 
 

Babyer, hundesnuder
og varme hænder

Trygfonden Besøgshund

Kender du til alle de muligheder der er for at være noget for andre? Man kan være frivillig på mange måder.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard |16-03-2017

Besøgsvenner mødes omkring hverdagens små glæder. De gør livet lidt sjovere for den enkelte borger, og har samværet og nærvær for øje.

Der findes også Vennegrupper på vores plejecentre som man kan være frivillig i. En Vennegruppe arrangerer aktiviteter og er en central del af huset. Med udgangspunkt i lige netop de mennesker der bor i huset, står vennegruppen for at skabe den rette kombination af nærvær og leg.

Se alle mulighederne her

Besøgsbabyer

Har du og dit barn lyst til at opleve den glæde, der opstår, når de ældste og de yngste mødes?

Babyer er livsbekræftende og skaber smil og glæde. Du er derfor altid velkommen til at tage din baby med på besøg hos de ældre på Plejecenter Egeparken. Du og dit barn er velkomne til at komme alene, eller I kan komme flere sammen.

Besøgshund 

Besøgshunde gør det nemmere at udtrykke følelser for mange borgere. De rører ved nogle behagelige minder og sætter gang i snakken. De spreder glæde og smil, og de er altid gode for et varmt puf med snuden.

Vi har både private hundeejere som kommer på besøg, og tilmed et samarbejde med Trygfondens Besøgshunde.

Sund Egedal

'Sund Egedal' er vores ambition om at styrke sundheden i Egedal. Derfor arbejder vi målrettet på at gøre det lettere at leve sundt.

Sundhed er et fælles ansvar, hvor alle har en rolle at spille. Egedal Kommune kan skabe de gode rammer - men det er op til den enkelte at bruge dem.

#Hvad gør du?