Ny vej ind til rådhus og sundhedscenter

Rådhuspladsen

Vi arbejder foran Egedal Rådhus og Sundhedscenter. Derfor skal du benytte andre indgange frem til den 24. april. Skilte viser vej

Nyhed skrevet af Frederik Roed / Center for Ejendomme og Intern Service|16-03-2017

Undskyld vi roder foran Egedal Rådhus og Sundhedscenter, men vi lover at det bliver rigtigt fint igen.

Frem til den 30. juni lægger vi en ny og bedre belægning af granitsten på 'Rådhuspladsen' og foran Sundhedscenteret.

Det betyder, at hovedindgangene til Rådhuset og Sundhedscenteret vil være lukket frem til den 24. april. I stedet skal du i denne periode benytte 'Øst-indgangen' til Rådhuset i modsatte ende af huset og den indgang til Sundhedscenteret, der er placeret nærmest Egedal Station. Vi har sat skilte op, der viser vej til nærmeste indgang.

Det vil fortsat være muligt at benytte 'Rådhuspladsens' to handicap-parkeringspladser, nærmest Sundhedscenteret.

Hovedindgangene åbner efter planen igen mandag den 24. april.