Musikere i verdensklasse

Bjarke Falgren koncert

"Ode til Livet" er overskriften på Ledøje Smørum Musiske Forenings forårskoncert, som afholdes "Ved gadekæret”. Her får foreningen besøg af Bjarke Falgren og Paolo Russo, som er virtuoser på hver deres instrument. To musikere i verdensklasse.

Nyhed skrevet af Kultur og Fritid|06-03-2017

Ved arrangementet får Ledøje Smørum Musiske Forening besøg af Bjarke Falgren og Paolo Russo,som er virtuoser på hver deres instrument. To musikere i verdensklasse.

Bjarke Falgren er fire dobbelt grammy vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violinvirtuoser. Af mange, her i blandt mesteren selv, er han blevet udråbt som arvtageren efter den netop afdøde jazzlegende, Svend Asmussen.

Paolo Russo, herboende italienske bandoneón-spiller og pianist er uddannet klassisk pianist fra konservatoriet i Italien, siden som rytmisk pianist på konservatoriet i København.

Sammen med Bjarke sættes aftenen i gang med sange og et lille kig ind i den Islandske forfatter Jon Kalman Stefanssons vidunderlige univers i bogen "Sommerlys og så kommer natten".

Tid og sted

Koncerterne afholdes tirsdag den 21. og onsdag den 22. marts klokken 18.30 "Ved Gadekæret", Ledøje Søndre Gade 5, 2765 Smørum.

Der serveres en 2 retters let forårsmenu.

Pris for hele arrangementet er 295 kr.

Billetter kan bestilles på mail: mail@mariannemortensen.dk eller via foreningens hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om arrangementet.