Skip to content back to nav
 
 

Kom i julestemning med et orkester i særklasse

Livgardens musikkorps

Oplev Livgardens Musikkorps og Cæcilie Norby på Egedal Rådhus torsdag den 30. november klokken 19.30.

Nyhed skrevet af Musikskolen/Vibeke Falstaff|07-11-2017

Til koncerten vil en af Danmarks største jazzsangere, Cæcilie Norby, være solist, og med hendes udtryksfulde vokal venter der en smuk aften.

Efter årene i pop-rock gruppen One Two fra 1985 til 1993 fokuserede Cæcilie på jazzmusikken og tegnede som den første europæer kontrakt med det amerikanske pladeselskab Blue Note Records.

Her udgav hun adskillige plader, der alle opnåede uhørt høje salgstal. Hun har også optrådt med sin mor, operasangeren Solveig Lumholt, med musik skrevet af sin far, komponisten Erik Norby. Med en stor, international karriere har hun placeret sig som en af jazzens helt store sangerinder. 

Et af verdens bedste musikkorps

Livgardens Musikkorps bliver kaldt "et af verdens bedste militærorkestre"- eller slet og ret: "verdensklasse". Det er efterhånden en tradition ved vintertid, at Livgardens Musikkorps gæster den smukke hal i Egedal Rådhus med den bemærkelsesværdigt gode akustik.

Med den japansk-danske dirigent, Martin Nagashima Toft, er både solist og orkester i gode hænder. Martin debuterede i sommeren 2014 med succes som musikalsk leder ved Deutsche Opera Berlin og har både før og siden dirigeret opera i adskillige europæiske operahuse.

Livgardens Musikkorps glæder sig til gensynet med den unge mand, der også stod i spidsen for den jule-CD med Cæcilie Norby og Musikkorpset, der er på trapperne.

Billetter købes på Billeto.

Vis din interesse for begivenheden på Facebook.