Jul i Egedal for de mindste

Jul i Egedal kalender 2017

De fire lørdage før advent er der rundt om i kommunen hyggelige julearrangementer for de mindste børn i alderen 0 - 10 år.

Nyhed skrevet af Vibeke Falstaff og Jeanne Hartvig|08-11-2017

Kom og vær med til de hyggelige julearrangementer i Egedal Kommune.  Der er fire hyggelige arrangementer for de mindste børn i alderen 0 til ca. 10 år. Arrangementerne er placeret rundt i kommunen de fire lørdage før jul.

Julemanden, Ege og MariMarolle

Julemanden, Ege og MariMarolle underholder børnene med sjov og konkurrencer på alle fire lørdage. Alle steder startes der klokken 11.15. Der vil være kørsel med juletoget Futte alle steder.

• Lørdag den 2. december Skenkelsø Mølle (mødested Auto Brandt)
  • Lørdag den 9. december Ganløse Mølle (mødested P. plads ved Bageren)
  • Lørdag den 16. december Smørum Konfirmandhus (mødested P. plads ved Pølsevogn)
  • Lørdag den 23. december Egedal Centret v. Kvickly (mødested Søløvetorvet

Øvrige program

Lørdagene den 16. og den 23. december vil Eventyrteateret optræde med en forestilling.

Fra den 1. december kan børnene deltage i tegnekonkurrencen "Hvem kan tegne den flotteste Ege i julehumør"? Tegningerne afleveres på et af bibliotekerne inden den 18. december. Vinderen af tegnekonkurrencen afsløres den 23. december til Jul i Egedal og får et eksklusivt besøg af selveste julemanden den 24. december om formiddagen.

Alle børn i dagplejen, daginstitutioner og skoleklasser til og med 3. klasse vil få udleveret en gratis skrabe julekalender. Der er meget fine præmier at vinde, så husk at skrabe.