100 minutters valgmøde på rådhuset

Foto af valgdirigent Nynne Bjerre Christensen

Som en del af valgkampagnen ’Alle stemmer tæller’ inviterer Egedal Kommune og TV2 Lorry til to store valgdebatter på Egedal Rådhus med de lokale partier og politikere, der stiller op til kommunalvalget. Det sker mandag aften den 30. oktober. Der er gratis billetter at hente på billetto.dk.

Nyhed skrevet af Frederik Roed|12-10-2017

De kommende uger er fyldt med tilbud om valgdebatter, men hvis du kun skal vælge en aften til at blive klogere på, hvad de lokale kandidater til Byrådet vil med Egedal, så sæt kryds mandag aften den 30. oktober kl. 18.00.

Som en del af valgkampagnen 'Alle stemmer tæller' inviterer Egedal Kommune og TV2 Lorry nemlig til to store valgdebatter på Borgertorvet på Egedal Rådhus, der samlet varer 100 minutter.

Der bliver plads til i alt 300 borgere på Borgertorvet, og billetterne kan hentes ganske gratis her på billetto.dk

Og kniber det med at finde børnepasning til dette must af et dobbelt valgmøde, så står Egedal Bibliotekerne klar på rådhuset til at lege og lave aktiviteter sammen med børnene, mens mor og far er til politik.

Klokken 18 begynder de første 60 minutters valgdebat, hvor de otte opstillingsberettigede partier kommer i krydsild, når den tidligere DR2 Deadline-vært, Nynne Bjerre Christensen, udfritter partilederne om, hvad de vil med Egedal på en række kerneområder.

Efter debatten bliver Byrådssalen omdannet til en politisk café, hvor borgerne både kan nyde velsmagende wraps og pølsehorn, mens de taler politik med politikerne ved cafébordene.

Klokken 19.55 går TV2 Lorrys 40 minutters valgdebat i gang. Den bliver sendt direkte på den digitale kanal Lorry+. Her vil Lorrys vært, Lone Knuhtsen Silberbrandt, lede valgmødet med hjælp fra publikum, der også kan stille spørgsmål direkte til politikerne.

Valgmødet slutter klokken 20.35, når det sidste politiske statement er fyret afsted, og kameraerne og spotlyset er slukket.