Skip to content back to nav
 
 

Alle 4. klasser til fællessang på rådhuset

Fællessang på Maglehøjskolen 2016

Torsdag den 2. november samles over 200 elever fra 4. klasse på Egedal Rådhus til fællessang for at fejre Spil Dansk Ugen fra 30. oktober til 5. november, hvor Egedal bliver fyldt med dansk musik

Nyhed skrevet af Frederik Roed|16-10-2017

Siden 2001 har Spil Dansk Ugen været Danmarks største musikbegivenhed med en mangfoldighed af dansk musik - og igen i år deltager Egedal Kommune for fuld musik med 16 live-arrangementer og en masse læringsevents for musikglade skolebørn i ugerne før og efter.

På selve Spil Dansk Dagen - torsdag den 2. november - fejrer Egedal Kommune sangglæden med fællessang på Egedal Rådhus, hvor over 200 elever fra folkeskolernes 4. klasser synger sammen med alle medarbejderne. Det sker sammen med pianist Nicholas Kingo og sangeren Anna Kruse. 

- Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk stor musikalsk oplevelse, når så mange små og store stemmer synger bl.a. 'Noget om helte', 'I Danmark er jeg født' og 'Jonathan'. Rådhuset lægger i forvejen rum til morgensang for medarbejderne én gang om måneden. Musiklærerne i folkeskolerne har øvet sangene med eleverne i musikundervisningen, så der har også været en masse læring i fællessang-projektet, siger Mikkel Benn, der er musikskoleleder på Egedal Musikskole.

Masser af Spil Dansk-arrangementer

Her på siden kan du se hele programmet for Spil Dansk Ugen i Egedal, der blandt andet byder på en række offentlige arrangementer. 

Tirsdag den 31. oktober klokken 16.00 giver Egedal Musikskole eksempelvis 'Pop-up volkalkoncerter' i Egedal Centret. Og samme aften er der 'Hit med sangskriveren', hvor den danske singer-songwriter Soluna Samay fortæller om sang og sangskrivning. Det er på Smørum Bibliotek kl. 19.00

Onsdag den 1. november klokken 17.00 er der 'Familierytmik' i Stenløse Kulturhus med sjove aktiviteter for børn i 0. til 2. klasse, og dagen efter byder Egedal Musikskoles symfoniorkester EMUSO og en række musikskoleelever på 'Klassisk koncert' i Smørum Kulturhus. Det er den 2. november klokken 17.00.