Eftersyn af brandhaner i Egedal

Brandhane.jpg

Frem til den 19. oktober afprøver Frederiksborg Brand & Redning Egedal Kommunes brandhaner for at sikre, at de virker.

Nyhed skrevet af Birgitte Østrøm|07-09-2017

Fra uge 36 til uge 42 er der planlagt afprøvning af Egedal Kommunes brandhaner. Efter afskylningen kan der forekomme rødligt vand i en kortere periode.Du skal derfor passe på dit vasketøj i de kommende uger.

Vandet er ikke sundhedsskadeligt, men kan føre til misfarvning af vasketøj - særligt hvid vask. Oplever du rødligt vand, anbefaler vi, at du lader vandhanen løbe, til vandet igen er klart.

Hvor og hvornår?

Frederiksborg Brand & Redning starter i uge 36 og forventer at være færdige i uge 42 se vedhæftet liste. Afprøvningen af brandhanerne vil foregå fra mandag til torsdag i tidsrummet 07.30 til 16.30.

Bemærk: Tidsplanen er vejledende med forbehold for ændringer.

Uge 36 - 38:
Fra den 5. til 7. september i Ganløse by og Toppevad.

Uge 37 - 38:
Fra den 11. til 14. september i Slagslunde og Burresø, Ølstykke - nord for banen på Skenkelsø og Holmevej, Ølstykke - syd for banen, nord for Frederikssundvej, Gammel Ølstykke Nord og Øst, Ølstykke syd - syd for Frederikssundsvej, nord for Krogholmvej, Svestrup og Tangbjerg, Stenløse Syd - syd for Krogholmvej - vest for banen, Stenløse Syd - syd for Frederikssundsvej, øst for banen, Stenløse Syd, syd for Frederikssundsvej, øst for banen, Stenløse Nord - nord for Frederikssundsvej.

Uge 39 - 40:

Fra den 25. september til den 5. oktober i Veksø - Nybølle.

Uge 40:
Fra den 2.- 5. oktober i Ledøje og Risbyvej.

Uge 41 - 42:
Fra den 5. - 19. oktober i Smørum Syd - syd for Blomsterhaven, Smørum Nord - -nord for Blomsterhaven.