Erhvervet skåler for 2019

Martin Thorborg

Under nytårskuren 2019 kan det lokale erhvervsliv blive inspireret af serieiværksætter Martin Thorborg og både hylde Egedals gazeller og vinderen af Erhvervspris 2019.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|19-12-2018

Traditionen tro inviterer vi det lokale erhvervsliv til nytårskur på rådhuset. Her deler serieiværksætter Martin Thorborg ud af sine erfaringer, og borgmesteren løfter sløret for kommunens erhvervsindsats i det kommende år og vinderen af Erhvervspris 2019. Egedals nye gazellevirksomheder bliver også fejret, når erhvervet skåler for et godt nyt år.

• Velkomst v/formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup
  • Nytårstale 2019 v/borgmester Karsten Søndergaard
  • Livet som serieiværksætter v/Martin Thorborg
  • Uddeling af Egedal Kommunes Erhvervspris 2019
  • Fejring af Egedals ti gazeller 2018

M3S A/S, Stenløse - DEFAK ApS, Smørum - A-SAFE Scandinavia ApS, Ølstykke - Ruwi Packing ApS, Smørum - DOCO Byggefirma, Ølstykke - Scandinavian Yacht International ApS, Stenløse - Kasa Murer-Entreprise ApS, Stenløse - Keil Smede- og Maskinservice ApS, Stenløse - MB Fundament ApS, Smørum - Smørum Pizza ApS, Smørum

• Uddeling af Egedals erhvervspris 2019
  • Netværk og afslutning

Fredag den 25. januar 2019 kl. 07.00-09.00 på Egedal Rådhus.
Dørene bliver åbnet kl. 06.45.

Nytårskuren er et tilløbsstykke, og tilmelding skal ske senest den 22. januar.
Send en mail til erhverv@egekom.dk eller ring til erhvervskoordinator Jane Mortensen på telefon 7259 6259.