Peg på en vinder

erhvervspris2018

Hvem skal have Erhvervspris 2019? Alle kan frem til 11. januar indstille virksomheder eller personer, som de synes har gjort en særlig indsats i Egedal Kommune.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|19-12-2018

Virksomheder og privatpersoner kan indstille kandidater til Erhvervspris 2019 og begrunde valget på mail erhverv@egekom.dk senest dem 11. januar 2019.

Kultur- og Erhvervsudvalget udpeger vinderen, der får overrakt prisen i forbindelse med Nytårskuren på Egedal Rådhus fredag den 25. januar 2019.

Prisens kriterier

Prisen går til en lokal virksomhed eller person, der udviser rummelighed og socialt ansvar eller på anden vis inden en eller flere af følgende områder gør en særlig indsats for
  • lokalområdet ved at opbygge netværk eller tage initiativer, der inddrager andre virksomheder eller foreninger i kommunen.
  • miljøet
  • det rummelige arbejdsmarked
  • at virksomhedens arkitektonisk gør området attraktivt for virksomheder og borgere
  • at være nyskabende inden for fx. teknologi eller ledelse
  • Virksomheden skal ligge i Egedal Kommune.

Egedal Kommunes Erhvervspris bliver i januar 2019 uddelet for fjerde gang