Hvad skal jeg lave i vinterferien?

Åben Hal

Egedal Kommune byder på mange oplevelser i vinterferien. Der er alt fra film for de små, legedage i hallen og strutter på møllen.

Nyhed skrevet af Christina Adler Jensen|09-02-2018

Egedal Kommune byder på mange oplevelser i vinterferien.

Mandag den 12. februar: Gratis film og popcorn

Stenløse Kulturhus viser film for skolebørn. Klokken 10.00 kan børn mellem fem og ni år tage en bedsteforælder, mor eller far med til en hyggelig animationsfilm, som handler om en fræk dreng.
Klokken 13.00 kan børn mellem 9 og 14 år komme alene, eller tage en voksen med og se en film, der handler om en superhelt.
Til begge forestillinger serveres gratis popcorn. Arrangementet er gratis.

Tirsdag den 13. februar: Bid til bolle på møllen

Skenkelsø Mølle inviterer til gameldaws fastelavn: Lav historiske fastelavnsris, bid til bolle og smag på strutter. Aktivitetsdag for børn og bedsteforældre. Gratis.

Onsdag og torsdag den 13. og 14. februar: Lav seje perleplader

Lav seje perleplader i Ølstykke Biblioteks Perlepladebod. Boden er åben fra 10.30-16.30.

Fredag den 16. februar: Vandlege til vandhunde

Store Legedag i Ølstykke Svømmehal. Basinnet fyldes med legetøj fra klokken 15.00-18.00. Koster almindelig entre-billet.

17. februar: Hop og gallop i hallen

Ganløse Hallen ruller madrasserne ud og stiller hallens mange redskaber og legetøj til rådighed til dig, der både vil have motion og have det sjovt med børnene. Åben hal fra klokken 10.00 - 14.00 i Ganløse Hallen. Gratis.

Uge 7: Book en bane

Kom og dyrk sport i forskellige haller i Egedal. Medbring selv ketcher, bold og indesko - samt en voksen, hvis du er barn. Book her  - hvor du også kan få din vinterferie-voucher med en værdi á 100 kr, der kan bruges til at booke en bane eller en hal. Alle vouchers gælder kun i vinterferien og udløber igen den 19. februar.

Uge 7: Skattejagt på biblioteket

På Smørum Bibliotek kan du lave en sørøverklap til dit ene øje og deltage i en matematikskattejagt sammen med din familie. Alder fra 8 år. Tilmelding er ikke nødvendig.

Læs også ...