Ansøgning om lokaler for næste sæson 2018/2019

Lokaler på Græststedgård

Alle folkeoplysende foreninger i kommunen kan gratis benytte Egedal Kommunes lokaler, hvis de er godkendt under folkeoplysningsloven.

Nyhed skrevet af kultur og fritid|23-01-2018

Foreninger, der ønsker at benytte kommunale lokaler i sæson 2018/2019, skal indsende en ansøgning til Egedal Kommune til lokalebooking senest den 15. februar 2018. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb kommer ikke med i første fordelingsrunde.

Dette er undtaget idrætsforeninger og andre foreninger, som benytter kommunens Idrætsfaciliteter. De skal ikke ansøge om sæsonbooking før næste år, da sæsonen på idrætsområdet er 2 årig og stadig gælder (sæson 2017- 2019).

De skal kun ansøge om enkeltarrangementer for kommende sæson.

For andre foreninger og aftenskoler er sæsonen 1 årig. Det vil sige fra den 1. august 2018 til den 30. juni 2019.

Ansøgningsskema findes under den sorte boks 'Selvbetjening'.

Den endelige lokalefordelingsplan bliver sendt ud til maj efter Kultur- og Erhvervsudvalgets har godkendt den.