Skip to content back to nav
 
 

Altæderens guide til en sundere hverdag

Altæderen

Trænger du til en kold øl og lidt mandehørm i sommervarmen, så tag din kammerat med til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed.

Nyhed skrevet af Marianne Brandt |24-05-2018

Kom til et sundhedsforedrag uden løftede pegefingre, men med masser af tips og tricks til en sundere hverdag. Det er ganske gratis.

Tiltænkt mænd - men kvinder er også velkommen

I oktober 2017 udgav Niels Honore bogen "Altæderens guide til en sundere hverdag", som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre særligt den danske mand en smule sundere.

Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning:

"Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk, at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness," lyder det fra forfatteren, der understreger, at:

"Foredraget er tiltænkt mænd, men kvinder er også velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig."

Sundhedsstandup med et smil i øjet 

Sagt om foredraget:

"Hans stil er noget anderledes og en smule provokerende, man kan vel nærmest kalde det sundhedsstandup. Han kommer langt omkring i hverdagens mange sundhedsudfordringer, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt lige fra besøg på tankstationen, sociale medier til alkohol og sex. Han introducerer mange sjove nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen, og det er rart og sjovt uden den klassiske pegefinger, som sundhedsretorikken ofte har."

Book billet til foredraget 

Der er begrænsede antal pladser til foredraget, så book din billet her - det er gratis.

Tid og sted

Hvor: Egedal Rådhus

Hvornår: Onsdag den 27. juni 2018 klokken 19.00 - 20.30.