Skip to content back to nav
 
 

Ta’ familien med på picnic i det grønne

Madoplevelser under Picnic Festivalen

Lørdag den 2. juni inviterer Furesø Picnicfestival på Smags-Safari i lokalområdet omkring Naturpark Mølleåen. Tag hele familien med til Vild Mad ved Buresø eller besøg Egedals lokale gårdbutikker.

Nyhed skrevet af Frederik Roed|28-05-2018

I samarbejde med 'Smag på Nordsjælland' byder Furesø Picnic Festival 2018 på en herlig Smags-Safari i lokalområdet omkring Naturpark Mølleåen, hvor der er masser af natur- og smagsoplevelser.

Lørdag den 2. juni fra kl. 9.30 til 13.30 kan du blandt andet tage hele familien med ud til badestedet ved Buresø, hvor Naturpark Mølleåens naturvejleder Kristoffer Schou tilbereder smagsprøver på Vild Mad over bål.

- Vi starter med at gå en sanketur omkring Buresø og Småsøerne for at finde lækre urter. Herefter tænder vi et bål og laver smagsprøver på Vild MAD eller griller familiernes egne medbragte pølser og grøntsager, fortæller Kristoffer Schou.

Du booker billet til Vild Mad ved Buresø på picnicfestival.dk. Der er begrænsede pladser og prisen er 70 kroner. Husk at medbring egen picnickurv med mad og drikke, da Kristoffer kun serverer smagsprøver.

Hvis du ikke er til Vild Mad har Furesø Picnic Festival 2018 masser af andre Smags-Safari-turforslag til spændende steder i lokalområdet omkring Naturpark Mølleåen.

Du kan blandt andet invitere familien på Gårdbutikken Søris' naturvandring i det fredede tunneldal landskab, spise 'Bondens frokost' på Møllehøj Kartofler og Grønt, eller guffe hjemmelavede is i Lille Isfabrik. Der er åbent alle steder fra kl. 11 til 17, og du booker billet på picnicfestival.dk.

Du kan også tage picnickurven med ud i Møllehaven til 'Store Vaskedag' på Skenkelsø Mølle. Her er der gratis adgang fra kl. 10 til 14.