Alt om affald på egedalsorterer.dk

Affald

Nu samler vi al information om affald på egedalsorterer.dk. Her finder du f.eks. Mit Affald, vores app Affaldsportal og vejledninger i hvordan du sorterer affald.

Nyhed skrevet af Frederik Roed|22-03-2018

For et år siden introducerede vi hjemmesiden egedalsorterer.dk, hvor vi i første omgang fokuserede på at fortælle om den nye 4-i-1-beholder og de nye tømmedage, hvor bio- og restaffaldet bliver hentet samme dag.

Nu har vi udvidet egedalsorterer.dk til at indeholde alt hvad du skal vide om affald i Egedal Kommune. Her finder du eksempelvis nemt vejledninger i hvordan du sorterer glas, papir, plastik, metal og bio til genanvendelse.

Efter påske vil der ikke længere være information om affald på egedalkommune.dk.

Brug de digitale løsninger

egedalsorterer.dk finder du også vores selvbetjeningsløsning Mit Affald. Her kan du bl.a. se, hvornår dit affald bliver hentet og fortælle os, hvis du ikke har fået hentet affaldet.

Du kan også tilgå Mit Affald via app'en Affaldsportal. Du kan downloade app'en på Google Play eller iTunes.