Få hjælp til at kvitte røgen

røgfri kursus

Nyt gratis kursus starter i november. Og så for e-rygere.

Nyhed skrevet af Christina Adler Jensen|10-10-2018

Egedal Kommune tilbyder igen et rygestop-hold til borgere i Egedal Kommune. På holdet sætter man sammen en fælles dato for, hvornår man skal stoppe med at ryge og støtter hinanden i at holde fast.

Rygestop-holdet undervises undervejs i rygningens skadelige virkninger og de metoder man kan benytte i kampen mod tobakken. Det har vist sig at være succesfuldt for mange.

Faktisk viser det sig at man femdobler sine chancer for at lykkes med sit rygestop, når man får hjælp og støtte til det i gruppen under rygestopforløbet og fra sine omgivelser. Netværk og opbakning er grundstenene for at holde fast.

Næste hold mødes første gang 5. november. Kurset er gratis og består af seks møder af to times varighed.

Tilmeld dig nu:

Næste hold starter 27. marts Ring og meld dig til nu på telefon 7259 6777 eller skriv til os på f_cbs_dtm@egekom.dk. Du starter med en individuel samtale, før du møder de andre første gang.