Ved du nok om Demens?

demens

Kom og hør om Demens i Stenløse Kulturhus den 15. maj - Store sal. Alle er velkomne.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard|30-04-2019

Stenløse Kulturhus lægger hus til et spændende oplæg om demens for både pårørende og borgere med demens i den store sal.

Alle er velkomne den 15. maj

Onsdag den 15. maj kl. 13-14.30 holder Mette Nørregaard fra projekt "Et Demensvenligt Egedal" et gratis oplæg om demens. Ved dette oplæg er temaet blandt andet demens i familien. Mette Nørregaard har arbejdet med demens gennem en årrække. Hun har blandt andet  været demenskonsulent og undervist i demens på sosu-uddannelsen og amu-kurser.

Alle er velkomne og man behøver ikke melde sig til.

Demens i familien

Demens kommer snigende og er meget andet end glemsomhed. Har din mor mistet interessen for venner og familie? Eller har hun ændret væremåde, er blevet mere nervøs eller irritabel? Er hun blevet mindre aktiv? Så kan det være tegn på en begyndende demenssygdom.

Et Demensvenligt Egedal

Formålet med projektet, der løber fra 2017-19, er at gøre Egedal Kommune til en mere demensvenlig kommune. Blandt andet ved at give borgere og ansatte i små og mellemstore virksomheder, en større viden om, og forståelse for demenssygdomme, så de kan bidrage til at skabe tryghed i mødet med borgere med demens.