Hvordan påvirker demens pårørende?

demens

Kan du gennem forståelse bevare modet og glæden ved livet? Bliv klogere på hvordan det kan lade sig gøre at: Holde om, Holde af og Holde ud.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard|03-01-2019

Smørum Kulturhus lægger hus til et spændende oplæg om demens for både pårørende og borgere med demens på adressen Flodvej 68.

Alle er velkomne den 15. januar

Tirsdag den 15. januar fra 16-18 holder Mette Nørregaard fra projekt "Et demensvenligt Egedal" det første af en række oplæg. Ved dette oplæg er temaet livet som pårørende til et menneske med demens. Hun vil fortælle om, hvordan demenssygdommen påvirker relationen mellem den pårørende og mennesket med demens. Hvad den ændrede rolle betyder og hvordan du kan passe på dig selv - så du undgår at brænde ud.

Alle er velkomne og man behøver ikke melde sig til.

Mette Nørregaard har arbejdet med demens gennem en årrække. Hun har blandt andet  været demenskonsulent og undervist i demens på sosu-uddannelsen og amu-kurser.

Et Demensvenligt Egedal

Formålet med projektet, der løber fra 2017-19, er at gøre Egedal Kommune til en mere demensvenlig kommune.

Det skal blandt andet ske, ved at give borgere og ansatte i små og mellemstore virksomheder, en større viden om og forståelse for demenssygdomme, så de kan bidrage til at skabe tryghed i mødet med borgere med demens.