Input til ny planstrategi

Borgermøder planstrategi

Kom til visionære borgermøder i januar. Byrådet i Egedal Kommune er vilde med den debat og dialog, der har været på de første borgermøder om forslag til Planstrategi 2019. Der er stadig to borgermøde tilbage, inden høringsperioden slutter den 28. januar – så kom og del din mening og gode ideer med os.

Nyhed skrevet af Vibeke Toft|16-01-2019

Der er stadig to borgermøde tilbage, inden høringsperioden slutter den 28. januar - så kom og del din mening og gode ideer med os.

Del dine drømme og visioner om bymidten i Ølstykke Stationsby

Lørdag den 19. januar 2019 kl. 12.00: Byvandring, croissant og workshop.
Vi starter hos Moster Kenneth på Stationstorvet 6, 3650 Ølstykke og fortsætter på Ølstykke Bibliotek på Østervej 1A, 3650 Ølstykke.

Bliv klogere på udviklingen af området omkring Kildedal Station

Torsdag den 24. januar 2018 kl. 17.00: Inspiration, pindemadder og dialog.
Smørum idrætsanlæg, Flodvej 62, 2765 Smørum.

Tilmelding til møderne er ikke nødvendig. Men af hensyn til forplejning kan man melde sin ankomst i en mail til CPK@Egekom.dk med information om deltagerantal og hvilket borgermøde, man ønsker at deltage i.

Send dine bemærkninger og ideer

Du kan også give dine input til planstrategien skriftligt og sende dem til os senest den 28. januar 2019, hvor høringsperioden slutter. Send mail til CPK@egekom.dk eller brev til Egedal Kommune, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Masser af lokalt engagement

Der har allerede været en god dialog og mange spændende ideer på de to første borgermøder om forslag til Planstrategi 2019. Ib Sørensen er formand for Planudvalget i Egedal Kommune og imponeret over borgernes konstruktive bidrag på de afholdte borgermøder. De to møder i november handlede om potentialerne i de mindre bysamfund samt udviklingen mellem Egedal Centret og Egedal By.

- Der er mange ildsjæle og ressourcer i kommunens forskellige bysamfund, og jeg håber også på at møde mange borgere på de to borgermøder her i januar. Vi har allerede haft en spændende dialog om fremtidsplanerne for Egedal, og der er virkelig kommet mange nye ideer og visioner frem, siger Ib Sørensen.

I planforslaget har Byrådet fokus på at skabe et sammenhængende Egedal. Udviklingen bygger på de særlige lokale potentialer og på at sikre identiteten og forskelligheden i små som store byer. Politikerne er optagede af, at mulighederne for at styrke og udvikle de lokale potentialer i Egedal skal give mening og skabe værdi for dem, som lever og arbejder i kommunen.