Spektakulært nytårshow trak fulde huse

Kinesisk nytår 2019

400 tilskuere fik en fortryllende start på weekenden, da de fredag aften på tætteste hold kunne se nogle af Kinas dygtigste artister fejre det kinesiske nytår.

Nyhed skrevet af Marianne Roed Jakobsen|30-01-2019

Nogle af Kinas allerdygtigste dansere, musikere og akrobater indtog fredag aften Baltoppen LIVE i Ballerup. Anledningen var fejringen af det kinesiske nytår, hvor billetterne til nytårsshowet var blevet revet væk.

Det udsolgte show betød, at knap 400 tilskuere - her blandt andre den kinesiske ambassadør Deng Ying - fik en uforglemmelig aften, hvor de alle fra første parket kunne se det ene utrolige nummer efter det andet i et væld af lys, farver og musik.

Nytårsshowet var arrangeret af kommunerne Ballerup, Egedal og Frederikssund i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere kommunernes strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i over ti år, og det sker i regi af det, der hedder 'Bycirklen'. Nogle af Kinas allerdygtigste dansere, musikere og akrobater indtog fredag aften Baltoppen LIVE i Ballerup.