Gratis oplæg om demens
Tema: At være pårørende

demens

Bevar modet og glæden ved livet! Kom den 4. april og hør hvordan du passer på dig selv i denne svære situation. Alle er velkomne.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard|21-03-2019

Egedal Rådhus lægger igen hus til et spændende oplæg om demens. Efter oplægget kan du få en snak med Demenskonsulent Annette Reinhardt fra Egedal Kommune.

Alle er velkomne 4. april

Torsdag den 4. april kl. 19-20.30 holder Mette Nørregaard fra projekt "Et Demensvenligt Egedal" det trejde af en række gratis oplæg om demens. Ved dette oplæg er temaet pårørende til mennesker med demens. Hun fortæller om, hvordan demenssygdommen påvirker relationen mellem den pårørende og mennesket med demens. Hvad den ændrede rolle betyder og hvordan du kan passe på dig selv - så du undgår at brænde ud.

"Mennesker med Demens mister mere end hukommelsen".

Mette Nørregaard har arbejdet med demens gennem en årrække. Hun har blandt andet været demenskonsulent og undervist i demens på sosu-uddannelsen og amu-kurser.

Alle er velkomne og man behøver ikke melde sig til.

Et Demensvenligt Egedal

Formålet med projektet, der løber fra 2017-19, er at gøre Egedal Kommune til en mere demensvenlig kommune. Blandt andet ved at give borgere og ansatte i små og mellemstore virksomheder, en større viden om, og forståelse for demenssygdomme, så de kan bidrage til at skabe tryghed i mødet med borgere med demens.