Skip to content back to nav
 
 

Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Egedal Rådhus og Sundhedscenter er Danmarks første kombinerede rådhus og sundhedscenter. Ved at samle en lang række servicetilbud i ét hus har det gjort alting nemmere og mere effektivt.

Det er et smukt, urbant og meget klimavenligt hus, der eksempelvis udnytter solen optimalt til at skabe både energi, varme og godt dagslys.

Fra hovedindgangen på 'Rådhuspladsen' træder du direkte ind på det næsten 1.000 kvadratmeter store borgertorv med den fleksible mødesal og store atriumtrappe. Det er her på torvet, at du kan få hjælp til det meste - enten ved hjælp af vores selvbetjeningsløsninger eller ved personlig betjening i 'Servicecirklen'.

Sundhedscenter og rådhus i ét

Fra rådhuset er der direkte og niveaufri adgang til sundhedscenteret. Som det første i landet, er centeret bygget helt sammen med rådhuset. Det giver et tæt og effektivt samarbejde mellem de udførende enheder i sundhedscenteret og de visitatorer og sagsbehandlere, der arbejder på rådhuset.

Omkring 100 sygeplejersker, terapeuter, sundhedsmedarbejdere og sosu-assistenter arbejder hver dag i Egedal Sundhedscenter for at give dig den bedste hjælp i hverdagen i form af genoptræning, sundhedsvejledning og sygepleje.

Centeret har en række faciliteter som træningssale, undersøgelsesrum, træningskøkken og Sygeplejeklinikken.

Vi glæder os til at se dig. Velkommen!
 

Dokumenter