Skip to content back to nav
 
 

Medarbejderfordele

Svømmehal 2.jpg

Egedal Kommune stræber efter at være en attraktiv arbejdsplads, som både kan tiltrække nye medarbejdere og fastholde dem vi allerede har.

Samtidig ønsker vi at fremme og understøtte arbejdsglæden i kommunen, og dette gøres blandt andet at opnå med motionstilbud, personalegoder af forskellig art, udviklingsmuligheder og i det hele taget en god dialog der er i tråd med den overordnede personalepolitik.

Leje af sommerhuse

Egedal Kommunes feriefond har tre sommerhuse, der kan lejes af alle ansatte i kommunen. Husene ligger i Marienlyst på Falster, samt ved Rørvig og Ellinge Lyng i Nordsjælland. I højsæssonen trækkes der lod mellem medarbejderne, og resten af året er der god mulighed for billige ferier eller forlængede weekender. De ansatte kan ansøge og læse mere om dette på kommunens intranet.

Kunstforening og personaleforening

Egedal Kommune støtter i øvrigt et kunstudvalg og en personaleforening, med henholdsvis indkøb af anerkendt kunst, der udstilles på forskellige arbejdspladser i kommunen og tilskud til flere årlige fester og sociale arrangementer.

Lokalt har Egedal kommune indgået rabatordninger med fitnesscentre for at stille sunde fordele til rådighed overfor medarbejderne.