Gode råd før du søger

Nyt tøj

I Egedal Kommune bliver alle jobansøgere taget alvorligt, derfor forventer vi også at kandidater til vore stillinger tager os alvorligt.

Vi ser dybest set en ansættelsesprocedure som en afstemning af forventninger, og et forsøg på at finde et gensidigt match mellem kandidaten og den ledige stilling. En ansøgning skal derfor præsentere dig og dine kompetencer i forhold til den stilling, du søger hos os.

Søger du en ledig stilling i Egedal Kommune, forventer vi at:

• Du har læst stillingsopslaget grundigt igennem
  • Din ansøgning er målrettet, konkret og fylder max 1 A4 side
  • Du har vedhæftet et CV, der indeholder personalia, arbejdserfaring, uddannelse, sprog- og it-kompetencer
  • Er du nyuddannet skal du vedlægge en kopi af dit eksamensbevis

Når du bliver kaldt til samtale, har Egedal Kommune umiddelbart vurderet, at du er fagligt kvalificeret til jobbet. Formålet med samtalen er at finde ud af, om du også er den rette person. Matcher dine faglige kompetencer reelt jobbet og er der god kemi imellem dig og din fremtidige arbejdsplads?

Til jobsamtalen er det både din faglighed og din personlighed, der er til "eksamen" under overskrifterne: Tror vi på dig? Kan vi se dig arbejde for os? Er du kompetent til denne stilling? Har vi en god mavefornemmelse? Din opgave er at få arbejdsgiveren til at svare ja til spørgsmålene.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.