Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

To drenge

Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 og film er skabt sammen med borgerne

Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og og identitet i hverdagen.

Egedal Kommunes nye politik er skabt i samarbejde med Egedals borgere fra start til slut.

Det har været politikernes ønske at tage udgangspunkt i borgernes tanker og ideer på baggrund af en række dialogmøder og en workshop. Samarbejdet har født 4 overordnede temaer som danner kernen i Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 og bygger på kommunens vision om "hverdag og fællesskab i bevægelse".

• Kommunikation og formidling
• Rammer - multifunktionelle løsninger
• Samskabelse og partnerskaber
• Naturen.

Egedal Kommune har valgt ikke kun at formidle politikken på papir, men har i samarbejde med filmproducent Troelz Schmidt lavet en film, hvor vi følger en række forskellige Egedal borgere, der gør brug af og skaber deres egne kulturelle muligheder.

Filmen viser de temaer, som både politikere og borgere har fundet vigtige at tage fat på i årene fremover.