Skip to content back to nav
 
 

Følg ændringer på hjemmesiden

Ved at tilmelde dig "Følg ændringer" på en side, vil du modtage en mail, når siden bliver opdateret eller får nyt indhold tilknyttet.

På hjemmesiden kan du altid findes de opdaterede takster, nyeste lovgrundlag, høringer og udbud. For at du kan være sikker på altid at være informeret om de nyeste rettelser og tilføjelser, sender vi en mail hver gang der foretages ændringer.

Du har flere muligheder for at følge med i, hvad der sker på hjemmesiden. Ved brug af RSS-feed kan du blive opdateret på nyheder, mens du kan følge ændringer på enkelte sider ved at tilmelde dig på siden.

Følg ændringer på en side

På alle sider kan du tilmelde dig en opdateringsservice, hvor vi sender en mail til dig, hver gang der er foretaget indholdsmæssige opdateringer af siden, fx ved nye takster, en ny selvbetjening eller tilføjelse af et nyt afsnit. 

Første gang du tilmelder dig, vil du få en mail med et password. Dette password skal du bruge, hvis du gerne vil afmelde dig servicen igen. 

Du skal huske, at du skal tilmelde dig på hver eneste side, som du ønsker at blive holdt opdateret om. 

Opretter vi nye sider under en side, som du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail om, at der nu er oprettet en ny side, som du skal tilmelde dig, hvis du løbende opdateringer om denne nye side. 

Bliv opdateret på nyheder med RSS-feed

På hvert nyhedsmodul er det muligt at tilmelde sig et RSS-feed, så du kun modtager nyheder indenfor det område, som du er interesseret i.

Ønsker du at modtage alle nyheder, skal du tilmelde dig RSS-feed'et på under Nyheder

For at kunne modtager RSS-feeds skal du enten installere et lille program, en såkaldt feed reader, eller du skal benytte en browser der understøtter RSS-teknologien.