Presse og kommunikation

Billede af blok og kuglepen

Velkommen til Egedal Kommunes kommunikations- og presserum, hvor du kan få kontakt med vores kommunikations- og pressemedarbejdere.

"Velfungerende relationer til medierne har stor betydning, fordi pressen står som væsentlig formidler af både Egedal Kommunes og borgernes synspunkter i den offentlige debat. Pressen skal opleve et højt serviceniveau med let adgang til informationer i kommunen, både når det drejer sig om fakta, udtalelser og aktindsigt."
- uddrag fra Egedal Kommunes kommunikationspolitik.

Pressekontakt udenfor kommunens normale åbningstid

Den presseansvarlige kan træffes udenfor kommunens normale åbningstid - og når der er spørgsmål, der vedrører kommunen generelt.

Marianne Roed Jakobsen
Kommunikationschef
Mobil: 7259 6409 / 5094 4143
Mail: marianne.roed.jakobsen@egekom.dk

Kommunikationspartnere

I Egedal har vi kommunikationspartnere, der er knyttet til fagcentrene. Indenfor normal arbejdstid kan disse kontaktes vedrørende konkrete faglige emner.

Christina Adler Jensen
Mail: Christina.A.Jensen@egekom.dk