Skip to content back to nav
 
 

IT-hjælp og online kurser

Stress foran computer.jpg

Mange borgere oplever at den digitale verden suser afsted, og det kan opleves svært at stå uden for. Her kan du finde hjælp-til-selvhjælp på nettet.

Mange borgere oplever at IT, internet og digitale selvbetjeningsløsninger er en stor mundfuld, og for mange borgere er det også nyt at kunne betjene en computer.

For at hjælpe med de mange spørgsmål og for at hjælpe dig med at blive så digital som muligt, har vi her på siden valgt at præsentere en lang række nyttige informationer, så din tilgang til IT, internet og selvbetjening bliver lettere.

eKurser

Gratis e-læringskurser med alt fra e-bøger til smartphones. Kurserne gennemføres på online og tager typisk 10-20 minutter. Kurserne henvender sig både til begyndere og øvet.

eKurser - Gratis e-læring 

"Lær mere om it"-netværket

Det landsdækkende "Lær mere om it"-netværk blev dannet for at højne danskernes it-færdigheder. Netværket består af bl.a. biblioteker, borgerservicecentre, ældreorganisationer, oplysningsforbund og fagforbund.

Netværket tilbyder

  • en stor online samling af undervisningsmoduler, som it-undervisere i hele landet kan benytte sig af.
  • it-pædagogisk kompetenceudvikling af organisationernes it-undervisere, særligt udviklet af og til Lær mere om it.
  • sidemandsoplæring i Lær mere om it's it-pædagogiske metode i mindre hold fra kollega til kollega.
  • fælles branding gennem informationsmateriale, der giver genkendelighed over hele landet - på tværs af medlemsorganisationernes tilhørsforhold.
  • samarbejde om fælles undervisningsmateriale og kampagner, herunder fællesoffentlige digitaliseringsindsatser, såsom NemID og borger.dk.

lærmereomit - få mere hjælp til at betjene dig selv digitalt 

Borger.dk

Borger.dk står klar til at hjælpe dig over telefonen og kan kontaktes på 1881.