Valgplakater til EU-valget

24. menneskemængde.png

Du må hænge valgplakater op fra kl. 12.00 lørdag den 4. maj 2019. Valgplakater skal være forsynet med navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer på den person, der er ansvarlig for ophængningen.

Reglerne for ophængning af valgplakater er ens over hele landet.

Du kan finde yderligere information om valgplakater og opsætning af valgplakater på offentlige veje på Økonomi- og Indenrigsministeriets og på Vejdirektoratets hjemmesider.

Hvis en plakat hænger ulovligt, men uden at være til fare for trafikken, vil den ophængningsansvarlige få et påbud fra kommunen om, at valgplakaten skal tages ned inden 24 timer. Hvis det ikke sker, tager kommunen den ned.

Nedtagne valgplakater kan hentes hos Materielgården, Dam Holme 2, 3660 Stenløse.

Du skal tage valgplakater og midler til at fastgøre valgplakater ned senest den 3. juni 2019.

Har du spørgsmål om valgplakater, er du velkommen til at kontakte borgmestersekretariatet.