Alle stemmer tæller

Valg 2017 Hverdag

Alle stemmer tæller, når vi den 21. november vælger dem, der på vores vegne træffer beslutninger for vores hverdag i Egedal.

Under sloganet 'Alle stemmer tæller' vil Egedal Kommune frem til den 21. november gøre alt muligt for at få flest mulige borgere til at stemmer - også de unge, der traditionelt ikke er så ivrige efter at stemme til et kommunalvalg.

Jo flere vi stemmer til kommunalvalget, desto stærkere bliver nærdemokratiet. Ambitionen er at opnå den højeste valgdeltagelse i Region Hovedstaden.

'Valgkampagnen' tager udgangspunkt i KL's landsdækkende budskab 'Tænk dig om, før du ikke stemmer', der blandt andet benytter gule plakater, bannere og film på sociale medier.

Borgerne i Egedal er generelt ret gode til at gøre deres stemme gældende med et kryds til kommunalvalget. Ved sidste valg i 2013 stemte hele 77,3 procent i Egedal, men blandt de lidt ældre unge i 20'erne var valgdeltagelsen helt nede på 40-50 procent. Det vil vi gerne lave om på ved dette valg.

Derfor har vi allieret os med Ung Egedal, der vil benytte alt fra fysiske events til sociale medier for at få de unge til at tage stilling og stemme til kommunalvalget den 21. november.

Se alle de valgsteder i Egedal Kommune hvor du kan stemme.

Læs også ...