Skip to content back to nav
 
 

Du skal anmelde rotter

bekæmpelse rotter

To rotter kan hurtigt blive til mange. Men der er ingen grund til panik, hvis du ser rotter eller tegn på rotter - du kan nemlig selv gøre en del for at undgå rotteangreb.

Rotter er smittebærere af alvorlige sygdomme og kan ødelægge kloakker, huse og materialer for mange penge. Første skridt i bekæmpelsen er at anmelde problemet hurtigt, så sender vi gratis rottebekæmperen hjem til dig. Derefter er det oftest et spørgsmål om tid, før rotterne er væk.

Det bedste forsvar mod rotter er dog at forebygge rotteangreb. Få rottetips og se korte animationsfilm med nemme råd her. 

Det er lovpligtigt at anmelde rotter

Du skal altid anmelde rotter og tegn på rotter til kommunen via hjemmesiden. Det gælder hvad enten du ser rotterne ude eller inde, eller om de er på din egen eller offentlig grund.

Du kan kun komme i kontakt med rottebekæmperen og anmelde digitalt. Det gør du her (+ selvbetjening 'rotteweb øverst til højre)

Gratis og professionel hjælp

Rotter skal bekæmpes af autoriserede rottebekæmpere med forstand på rotter og erfaring i at bekæmpe dem. Du må ikke selv bekæmpe rotter med kemiske midler.

Hjælpen er gratis. Du kan læse mere om procedure, bekæmpelse og betaling  her. (+ spotboks 'Bliv klog på procedurer, bekæmpelse og betaling omkring rotter').