Skriv til os

Vi kan få brug for hjælp til opgaver som

  • Tolkebistand og støtte til de danske digitale løsninger.
  • At følge børn til og fra skole/institution (lektiehjælp organiseres gennem Røde Kors og Egedal Flygtningenetværk).
  • Midlertidig indkvartering eller udlejning af boliger, hvis behovet opstår.

Har du lyst og mulighed for at hjælpe - så kontakt os på mailen ukraine@egekom.dk. Skriv, hvordan du kan hjælpe, så vil vi kontakte dig, når behovet opstår. Skriv også dit telefonnummer, så vi nemt kan kontakte dig.

Tøj, småt legetøj og hygiejneprodukter modtages meget gerne

Egedal Flygtningenetværk har lavet en bod på Toftehøjskolen, som alle kan donere til. Her modtages med glæde tøj og fodtøj, baby- og børnetøj samt hygiejneartikler inkl. bleer.

Åbningstiderne for indlevering er mandage kl. 17-18.

Der er skilte på skolen, som viser vej til boden. Stil venligst ikke donationer uden for skolen. Flere har spurgt, om der er brug for fx møbler og madrasser. Det er der ikke, men de ovennævnte ting vil blive meget værdsat.

OBS: Det er Egedal Flygtningenetværk, der står for boden, så har du spørgsmål eller andet ifm. donation, så kontakt netværket, se mere her: www.egedal-flygtningenet.dk.

Hjælp gennem nødhjælpsorganisationer

Du kan også hjælpe gennem en nødhjælpsorganisation. Flere af organisationer har meldt ud, at den bedste måde at hjælpe på er ved at donere penge. Du kan fx også hjælpe med: sprog, sociale arrangementer, integration, indsamling og meget mere. 

Egedal Flygtningenetværk

Du kan også melde dig som frivillig gennem Røde Kors' landsdækkende netværk 'Parat', som er et netværk af mennesker, der er klar til at hjælpe flygtninge fra Ukraine og herboende ukrainere. Netværket er lige nu ved at organisere forskellige hjælpeopgaver - du kan melde dig parat her

Røde Kors Egedal

Red Barnet

Dansk Flygtningehjælp

Læger uden Grænser

Unicef

Folkekirkens Nødhjælp

Kontakt

Sekretariat for Politik og Ledelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: politikogledelse@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12

Del: