Har du en igangværende kørekortsag i Egedalkommune, og dit midlertidige kørekort er ved at udløbe, kan du anmode om et midlertidigt kørekort.

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på telefon 7259 6000.

Dansk kørekort

Når du har været hos Borgerservice og bestilt et nyt kørekort, enten fordi du har mistet det eller fordi det skal fornyes, skal du, hvis det nye kørekort ikke ligger i din postkasse efter ca. 3 uger, kontakte Borgerservice på telefon 7259 6000. Borgerservice vil vurdere, om du skal anmode om et nyt midlertidigt kørekort digitalt med dit NemID her på hjemmesiden. Du vil herefter modtage det i din e-boks. Har du ikke NemID vil Borgerservice i stedet for bestille en tid til dig til fremmøde.

Udenlandsk kørekort

Hvis du har været i Borgerservice med dit udenlandske kørekort, for at få det ombyttet til et dansk kørekort, og du ikke har hørt fra Borgerservice endnu, og dit midlertidige kørekort er ved at udløbe, skal du kontakte Borgerservice på telefon 7259 6000. Borgerservice vil vurdere, om du skal anmode om et nyt midlertidigt kørekort digitalt med dit NemID her på hjemmesiden. Du vil herefter modtage det i din e-boks. Har du ikke NemID vil Borgerservice i stedet for bestille en tid til dig til fremmøde.

Begrænsninger ved et midlertidigt kørekort

Et midlertidigt kørekort er gratis og gælder kun i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Det midlertidige kørekort gælder kun i en begrænset periode og kun frem til, du får dit nye kørekort.

Kontakt

Borgerservice

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kommune@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14 
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12