Hvis du er Folkepensionist eller førtidspensionist kan du få et pensionistbevis i Borgerservice.

Borgerservice udsteder pensionistbevis

Du kan ringe til Borgerservice på telefon 7259 6000 eller møde op på Egedal Rådhus og få Borgerservice til at udstede et bevis til dig. Husk dog at bestille tid først.

Når du henvender dig i Borgerservice for at få et pensionistbevis, skal du medbringe ID i form af sundhedskort, pas eller kørekort - så udleverer vi dit pensionistbevis med det samme. Har du ikke noget ID vil dit pensionistbevis blive sendt med posten til din Folkeregisteradresse.

Der er ikke noget billede på pensionistbeviset.

Rabatter som pensionist

Når du er blevet pensionist er der en lang række firmaer, butikker, museer, forlystelsessteder, forsikringer, organisationer med mere, som giver diverse rabatter. Mange af stederne kræver dog en form for legitimation på, at du er pensionist f.eks. et pensionistbevis eller seneste pensionsmeddelelse.

DSB 65-billetter

Hvis du er pensionist og under 65 år skal du have et DSB legitimationskort for at købe DSB's 65-billetter. DSB legitimationskort kan du få gratis på en DSB station, hvis du medbringer en pensionsmeddelelse, der ikke må være mere end et år gammel, samt et pasfoto.

Læs mere om DSB Legitimationskort til førtidspensionister.

Kontakt

Jobcenter og ydelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Åbningstider for betjening i Borgercirklen
Se her.