Her kan du læse om forskellige botilbud i Egedal Kommune til borgere, der har særlige behov.

Vi har boliger til mennesker alle steder i livet - familier, unge der flytter hjemmefra, seniorer og ældre.

Almene ældreboliger

Du kan søge om en almen ældrebolig, hvis du har nedsat fysisk eller psykisk funktionsniveau. Læs her hvordan.

Plejecentre i Egedal Kommune

Egedal Kommune har 5 plejecentre og råder over 194 plejeboliger, hvoraf 32 boliger er forbeholdt borgere med en særlig svær demenssygdom.

Boligændringer til handicappede

Du kan søge om støtte til boligændringer, hvis dit funktionsniveau er varigt nedsat fysisk eller psykisk.

Botilbud til personer med handicap

Du kan søge om et botilbud, hvis du har nedsat fysisk eller psykisk funktionsniveau. Læs her hvordan.

Botilbud til hjemløse og udsatte personer

Hvis du er hjemløs eller ikke kan opholde dig i egen bolig på grund af psykiske eller sociale problemer, kan du bo midlertidigt i et botilbud. Læs her…

Botilbud til familier - Egedal Familiehus

Egedal Familiehus er et trygt frirum for unge og familier, der har brug for at komme videre.

Botilbud til unge - Egedal Ungehybler (15-23 år)

Egedal Ungehybler er boliger for unge, der har brug for ekstra støtte på deres vej i voksenlivet.

Myndighed og Social Service

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14