Kort over Egedal By

Kort over Egedal By

Se kort over hvordan Egedal By er planlagt til at udvikle sig.

Egedal By indeholder fem forskellige lokale bykvarterer med hver deres identitet, lige fra den tætte og høje Stationsby til den lavere og åbne Landskabsby. Gennem byudviklingsområdet snor den grønne fletning sig, og skaber inddelingen i forskellige bydele, der alle har tæt adgang til det grønne areal. Stisystemer giver mulighed for såvel bevægelse og rekreation gennem bakkelandskaber, små skovklynger, sølandskaber, nyttehaver og sportsbaner.

De første bydele, Stationsområdet og Engparken, er allerede under opførelse. Du har nok allerede besøgt kommunens rådhus og sundhedscenter eller handlet i Føtex eller en af de andre butikker. Her finder du desuden Plejecenter Egeparken med 72 boliger og godt 500 andre boliger, hvor beboerne allerede er flyttet ind. Derudover er der yderligere godt 200 boliger, plejeboliger og et parkeringshus under opførelse, og andre godt 200 boliger og en daginstitution på tegnebrættet.

Stationsområdet er lokalplanlagt, og her er plads til mange former for centerfunktioner, herunder butikker, privat og offentlig service, erhvervsvirksomheder, boliger og kulturelle aktiviteter.

Du kan læse plangrundlaget for hele byområdet i lokalplan 20 for byudviklingsområdet ved Egedal Station, samt lokalplan 46, der er den senest vedtagne for Stationsområdet. 

Stationsområdet er et tæt byområde med bebyggelse i op til 6 etager. Der er fortsat 6 ubebyggede parceller, der vil blive sat til salg løbende. Du kan abonnere på nyheder om ejendomssalg på denne side.

Ny bydel
Nyhed

Ny bebyggelse med plads til fællesskab for alle aldre

2E Group opfører 226 boliger ved siden af det nye P-hus i Egedal By. Det blev besluttet af Egedal Byråd den 22. juni efter en udbudsrunde, hvor vinder…

Ib Sørensen og Karsten Søndergaard I Det Nye P Hus 7 Dec 2020
Nyhed

Nyt parkeringshus i Egedal By åbnet

Mandag eftermiddag den 7. december åbnede Egedal Kommunes borgmester Karsten Søndergaard og planudvalgsformand Ib Sørensen det nye parkeringshus i Ege…

Kontakt

Byplan

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: planafdelingen@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12

Klima, natur og miljø

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: klima_natur_miljoe@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12