DIGITALT BORGERMØDE: Hvad skal der ske på Toftehøjskolegrunden?

Tirsdag den 29. september klokken 19-20.30 (husk at booke billet)

Bæredygtigt byggeri med fællesskaber på tværs af generationerne. Toftehøjskolegrunden skal udvikles og tirsdag den 29. september inviterer udviklingsselskabet til digitalt borgermøde, hvor du kan høre mere om deres spændende planer.

Til mødet kan du møde arkitekterne og udviklerne, og du kan stille spørgsmål til rådgiverteamet og kommunen. Borgmester Karsten Søndergaard og Planudvalgsformand Ib Sørensen deltager også i mødet. På mødet fortælles om ideerne for området – først senere skal ideerne omsættes til lokalplaner for grunden.

Efter mødet vil der også blive udsendt et spørgeskema, der giver dig og andre borgere mulighed for at komme med indspark til, hvad der er vigtigt at have med i overvejelserne, før de første streger bliver tegnet.

Mødet afholdes digitalt pga. Corona. Du deltager ved at booke en gratis billet. 

Adgang til digitalt Borgermødet - tryk her.

Mere borgerinddragelse på vej

Udviklingsteamet skal udarbejde en udviklingsplan og en lokalplan. Når lokalplanen er endeligt vedtaget, igangsættes salget af ejendommene. Udviklingsplanen for Toftehøjskolegrunden skal sætte de overordnede rammer for den fremtidige benyttelse af området og danner grundlaget for det videre lokalplanarbejde. Udviklingsplanen udarbejdes med respekt for og i samarbejde med de omkringliggende områder og borgerne. Udviklingsteamets opgave er således, at skabe en fremsynet og realiserbar udviklingsplan, der viser, hvordan de overordnede rammer og vision for området kan indfries. Udviklingsplanen består af fire dele: En strategi, en fysisk plan, en økonomisk plan og en tids- og etapeplan.
Borgerne har mulighed for at påvirke arbejdet med udviklingsplanen og lokalplanen igennem hele processen, og der vil bl.a. blive afholdt borgermøder.

Skråfoto af Toftehøjskolen

Kontakt

By, Kultur og Borgerservice

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: cbk@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12