De fleste institutioner er integrerede, og har derfor både vuggestue- og børnehavebørn. Derudover har vi 2 børnehaver og Dagplejen. Du kan vælge, at skrive dit barn op til disse institutioner hvis dit barn er mellem  0 år og skolealderen. 

Her finder du hjemmesider for vores daginstitutioner og Dagplejen

Hvilke former for pasning kan jeg vælge?

 

Dagpleje

Dagpleje er et tilbud for børn i alderen 0 til 3 år.

Børnene bliver passet i dagplejerens hjem, sammen med andre børn, i et lille, overskueligt og trygt miljø, med 3-4 børn og deres dagplejer. Børnene får mulighed for en en hverdag, hvor der er tid og plads til omsorg, fordybelse, leg og læring.

Vuggestue

Vuggestuen er et tilbud for børn i alderen 0 til 3 år.

I vuggestuen bliver dit barn passet af pædagoger og pædagogmedhjælpere. Der er tid og plads til omsorg for det lille barn, og mulighed for at udvikle selvstændighed og evne til at fungere sammen med andre børn gennem leg og læring.

Børnehave

Børnehave er et tilbud til børn fra 3 år til skolealderen.

I børnehaven bliver dit barn passet af pædagoger og pædagogmedhjælpere. I løbet af dagen deler dit barn sine oplevelser med en masse andre børn, og børnehaven giver rum for barnets egen udfoldelse i et stimulerende miljø. På denne måde bliver børnenes sociale og personlige udvikling støttet.

Integrerede institutioner

Integrerede institutioner er et tilbud for børn fra 0 år til skolealderen.

I de integrerede institutioner får dit barn de samme tilbud som vuggestuen og børnehaven.
Den store forskel ved at vælge en integreret institution, vil være at barnet bliver i samme institution ved skift fra vuggestue til børnehave. Samtidig betyder det kontakt mellem forskellige aldersgrupper.

Find daginstitutioner

Dagtilbud

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Telefon og ekspedition
Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12