• Vores daginstitutioner

  De fleste institutioner er integrerede, og har derfor både vuggestue- og børnehavebørn. Derudover har vi 2 børnehaver og Dagplejen. Du kan vælge at skrive dit barn op til disse institutioner hvis dit barn er mellem  0 år og skolealderen. 

  Klik - og find hjemmeside for daginstitutionerne her

 • Hvilke former for dagtilbud kan jeg vælge?

  Dagpleje

  Dagpleje er et tilbud for børn i alderen 0 til 3 år.

  Børnene bliver passet i dagplejerens hjem, sammen med andre børn, i et lille, overskueligt og trygt miljø, med 3-4 børn og deres dagplejer. Børnene får mulighed for en en hverdag, hvor der er tid og plads til omsorg, fordybelse, leg og læring.
  Du kan læse meget mere om dagplejen her.

  Vuggestue

  Vuggestuen er et tilbud for børn i alderen 0 til 3 år.

  I vuggestuen bliver dit barn passet af pædagoger og pædagogmedhjælpere. Der er tid og plads til omsorg for det lille barn, og mulighed for at udvikle selvstændighed og evne til at fungere sammen med andre børn gennem leg og læring.

  Børnehave

  Børnehave er et tilbud til børn fra 3 år til skolealderen.

  I børnehaven bliver dit barn passet af pædagoger og pædagogmedhjælpere. I løbet af dagen deler dit barn sine oplevelser med en masse andre børn, og børnehaven giver rum for barnets egen udfoldelse i et stimulerende miljø. På denne måde bliver børnenes sociale og personlige udvikling støttet.

  Integrerede institutioner

  Integrerede institutioner er et tilbud for børn fra 0 år til skolealderen.

  I de integrerede institutioner får dit barn de samme tilbud som vuggestuen og børnehaven.
  Den store forskel ved at vælge en integreret institution, vil være at barnet bliver i samme institution ved skift fra vuggestue til børnehave. Samtidig betyder det kontakt mellem forskellige aldersgrupper.

 • Åbningstider

  Du kan finde institutionernes åbningstider på den fælles hjemmeside for dagtilbuddene Egedal Børn. Se på den enkelte institution, under punktet praktiske oplysninger.