Facade Ny daginstiution i Smørum visualisering
Nyhed

Ny spændende daginstitution i Smørum

Team Combi Byg er valgt som entreprenør på den nye daginstitution i Smørum. Egedal Byråd har den 19. december 2018 godkendt entreprenør og projekt.

Første Spadestik Ny Daginstitution i Smørum 13 maj 2019 Foto Lotte Raabo Larsen
Nyhed

Nu starter byggeriet af ny daginstitution i Smørum

Under en strålende sol tog borgmester, udvalgsformænd og børn det første spadestik på den nye daginstitution i Smørum.

Tina Emborg Sørensen
Nyhed

Ny daginstitution åben for tilmelding

Tina Emborg Sørensen er netop ansat som leder af den helt nye integrerede daginstitution - Ny Smørum. Selvom daginstitutionen først er færdigbygget i…

Børn med huer

Sammen - i børnehøjde

Vision for dagtilbudsområdet - Sammen - i børnehøjde. Kvalitet i dagtilbud.

Smørum vokser, og de nuværende daginstitutioner kan ikke rumme alle de børn, som kommer til at bo i området. Derfor bygger Egedal Kommune en ny daginstitution, som skal ligge sammen med den nye udstykning ved Kirkevangen.

Plads til leg, læring og venskaber

Den nye daginstitution skal være et hus for børn, bygget på børnenes præmisser med plads til leg, læring og venskaber. Det skal være et fleksibelt børnehus, hvor indretningen kan tilpasses efter, hvor mange og hvor gamle børn, der har behov for en plads. 

Egedal Kommune har gennem årene arbejdet med at implementere energieffektivitet og CO2-reduktioner i både planlægning og udførelse. Den nye institution i Smørum Vest skal opføres med lavt energiforbrug og efterleve Bygningsklasse 2020. 

Institutionen udbydes i henhold til tilbudsloven som totalentreprise med forudgående prækvalifikation. Udbudsmaterialet til byggeprojektet bliver offentliggjort i juni 2018. 

Kontakt

Dagtilbud

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Telefon og ekspedition
Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12