Aula bliver den nye kommunikationsplatform i folkeskoler, SFO'er, fritids- og klubtilbud samt dagtilbud over hele landet, når Aula erstatter SkoleIntra i august 2019 og Famly i 2020. Med Aula får vi et fælles rum til kommunikation og samarbejde i en mere enkel, brugervenlig og sikker løsning, som følger barnet lige fra vuggestuen til udgangen af folkeskolen. I Aula får vi adgang til opslag, beskeder, kalender, galleri, filer og dokumenter, stamdata, komme-gå og kommunikation i grupper. Mange af funktionerne i Aula kender vi fra SkoleIntra og andre systemer i dag. Da Aula har fokus på kommunikation og samarbejde, flytter nogle af de administrative funktioner fra SkoleIntra over i andre løsninger.

Målet med Aula er at styrke samarbejdet mellem forældre, medarbejdere, børn og unge, fordi et godt samarbejde er med til at understøtte børn og unges læring, trivsel og udvikling.

EN LILLE OG STOR FORANDRING

Vi forventer, at det bliver nemt at tage Aula i brug, fordi løsningen bliver enkel og brugervenlig. Samtidig skal vi bruge Aula som momentum til at gentænke og styrke kommunikationen, så det bliver nemmere for alle forældre at bruge Aula og finde relevant information. Det stiller krav til medarbejderne om en mere ensartet brug af Aula, og der ligger en noget større implementeringsopgave her, der handler om anvendelse.

HVORNÅR FÅR VI ADGANG TIL AULA?

Medarbejdere på skoler og Ung Egedal (10. klasse) får adgang til Aula i maj 2019. Det giver medarbejderne tid til at lære Aula at kende, inden forældre og elever får adgang til Aula efter efterårsferien 2019, når Aula bliver rullet ud til alle skoler over hele landet.

Medarbejdere og forældre i dagtilbud får adgang til Aula i 2020.

Kontakt

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Telefon og ekspedition
Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-12