Siden 2001 har Egedal 10. klassecenter haft mange elever mellem hænderne og givet dem det løft, der skulle til for at blive klar til at komme videre i uddannelsessystemet. Dedikerede lærere, skønne omgivelser og et helt særligt studiemiljø, kun for 10. klasseelever, er noget af det, der ligger bag de gode resultater. Desuden bliver undervisningen planlagt med øje for, at give hver enkelt elev mulighed for at sammensætte et 10. skoleår, som passer til den enkeltes forudsætninger og fremtidsplaner.

Skoleåret i Egedal 10. klassecenter skiller sig ud fra de øvrige år i folkeskolen, ved at;

  • Eleverne tages med på råd, når der f.eks skal vælges tema, eller når der er behov for at ændre undervisningsrutiner.
  • Der er tilknyttet et fast lærerteam til at stå for den daglige undervisning - som med jævne mellemrum suppleres med gæsteundervisere fra erhvervslivet, eller andre undervisningsinstitutioner.
  • Der er planlagt rejser og andre aktiviteter, hvor elevernes kreativitet og sociale kompetencer udfordres.

Egedal 10. klassecenter er målrettet elever som:

  • Vil være fagligt dygtigere med henblik på en kommende ungdomsuddannelse.
  • Er i tvivl om hvilken ungdomsuddannelse de skal tage.
  • Har brug for mere modenhed inden en kommende ungdomsuddannelse påbegyndes.

Egedals 10. klasse har undervisningslokaler på den gamle Jørlunde Sogneskole og er beliggende på Roskildevej 22B mellem Ølstykke og Slangerup. Buslinje 600S fra Ølstykke Station standser lige ved hoveddøren.

10. klasse er oprettet jf. reglerne i folkeskoleloven og styrelsesvedtægterne for skolerne i Egedal, og drives af Ung Egedal.

Kontakt
Vil du vide mere om 10. klasse, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mia G. Ilsøe på telefon nr. 7259 8504, eller på mail 10.klassecenter@egekom.dk

Ung Egedal logo

Egedal 10. klassecenter

Egedal 10. klassecenter er en frivillig afslutning på folkeskolen, med særligt sigte på at forberede eleverne til de kommende uddannelser. Læs mere på…

Paragraf

Folkeskoleloven

Læs om lovgivningen i folkeskolen.

Kontakt

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12