Forældre med børn, der skal begynde i skole, modtager information i deres digitale postkasse/e-boks i løbet af oktober 2023.

Informationer om skoleindskrivning
 • Skoleindskrivning - Børnehaveklasse 24/25

  Skoleindskrivning til børnehaveklasse med start i august 2024 foregår i perioden 6. november til 4. december 2023. Forældre med børn, der skal begynde i skole, modtager information i Digital post/ e-boks i løbet af oktober 2023. Det er distriktsskolerne, som orienterer forældre om, hvilken skole barnet bliver placeret på. I vil modtage et brev 1. februar 2024, hvor I får besked.

  Flytter du til kommunen?

  Hvis du bor udenfor Egedal Kommune og vil søge børnehaveklasse til august 2024 er det meget vigtigt, at du kontakter Dagtilbud og skole, brug kontaktboksen nederst på siden.

  Hvis du ikke kontaker os, vil din indskrivning til børnehaveklasse ikke kunne ses i vores system, da vi kun kan se borgere med bopæl i Egedal Kommune.

  Vi har brug for dokumentation

  Flytter du til kommunen, skal du sende underskrevet leje- eller købskontrakt for at indgå i pladsfordelingen som Egedal borger. Brug kontaktboksen nederst på siden.

  Hvornår flytter du?

  Hvis du flytter til Egedal Kommune i perioden 1. august til 31. december med et barn, der skal starte i børnehaveklasse i august 2024, og du ikke har fået et brev om skoleindskrivningen, skal kontakte os ved  at bruge kontaktboksen nederst på siden. 

  Flytter du til Egedal Kommune i perioden 1. januar til 30. juni, skal du henvende dig til den distriktsskole, dit barn hører til. Du kan finde Distriktskolernes hjemmeside her.

 • Orienteringsmøder om skolestart

  Alle distriktsskoler afholder orienteringsmøder for forældre til kommende skolestartere.

  Orienteringsmøder 2023

  Mødedatoerne er:

  Distriktsskole Dato Tidspunkt Afdeling Lokale
  Smørum 2/11-23 16.30-18.00 Boesagerskolen Skolens hjerte
  Stenløse 7/11-23 17.00-18.30 Stengårdsskolen  Festsalen
  Ganløse 2/11-23 16.30-18.00 Ganløse Skole
  (OBS datoen er ændret)
  Kulturhuset
  Ølstykke 1/11-22 17.00-19.00 Søhøjskolen Multisalen

   

 • Hvornår får jeg besked om hvilken skolen mit barn skal gå på?

  Det er distriktsskolerne, som orienterer forældre om, hvilken skole barnet bliver placeret på. I vil modtage et brev 1. februar 2024, hvor I får besked.

 • Skoleindskrivning 1. til 9. klasse

  Tilflyttet kommunen

  Er du tilflyttet kommunen, kan du indskrive barnet ved at bruge selvbetjeningsløsningen til skoleindskrivning på disktiktsskolens hjemmeside.

  Skoleskift

  Hvis du øsnker at flytte dit barn til en anden skole, kan du, ud fra gældende regler, skrive dit barn op på en aden distriktsskole. Du benytter selvbetjeningsløsningen til skoleindskrivning på disktiktsskolens hjemmeside.

 • Skoleindskrivning 10. klasse
Skolestart

Kriterier for indskrivning i skole

Her kan du læse om de kriterier der er for indskrivning i skole.

Skole2

Frit skolevalg

Det er muligt at ønske en anden skolen end den distriktsskole dit barn hører til. Du kan læse mere her.

Skolebørn (1)

Styrelsesvedtægt for folkeskolen

Rammen for arbejdet i Egedal Kommunes folkeskoler.

Skriv til os

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Del: