Ung Egedal består af:

Egedal 10. klassecenter
Egedal 10. klassecenter er en frivillig afslutning på folkeskolen med særligt sigte på at forberede eleverne til en ungdomsuddannelse.

Fritidsundervisning
I vores fritidsundervisning kan man som ung både tage knallertkørekort, rejse ud i verden og gå til undervisning. Vi tilbyder en lang række fag indenfor en bred vifte af kategorierne og i udgangspunktet er alle aktiviteter gratis. Der kan dog forekomme brugerbetaling ved ekstra materialer samt rejser og ture.

Åben Skole
Ung Egedal tilbyder hvert år en række fag til de lokale folkeskoler. Formålet med Åben Skole er, at inddrage det omgivende samfund i skoledagen, så det understøtter læring og trivsel.
Læs mere om vores Åben skole tilbud her 

SSP
SSP er det forpligtende samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning (Center for Myndighed og Social Service) og Politi, der arbejder for at forebygge mistrivsel og kriminalitet blandt unge.

Projektværkstedet
Projektværkstedet er et tilbud til unge, der ønsker at arbejde med egne idéer og projekter. Her står de selv for at planlægge og udføre projekter - selvfølgelig med hjælp fra Projektværkstedet.

Ungehuse og ungecafe
I Ung Egedal har vi tre ungehuse (Ungehuset Smørum, Stengårdens Ungehus og Ungehuset Hampen) som vi samarbejder med Klub Egedal omkring. Derudover har vi ungecafeen Kælderen, som er beliggende i Stenløse Kulturhus. Som ung kan man frit komme i alle ungehuse/ungecaféen - der kræves hvilken tilmelding eller kontingent.

STU Ung Egedal
STU Ung Egedal er et mindre STU-tilbud til unge med særlige behov. Vi kan have op til 24 unge fordelt på tre årgange, hvilket betyder at vi alle lærer hinanden rigtigt godt at kende.

UU Egedal
UU Egedal tilbyder uddannelses- og erhvervsvejledningen af unge i grundskolen og frem til de er fyldt 25 år.

Kontakt

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12