Ung Egedal består af:

Egedal 10. klassecenter
Egedal 10. klassecenter er en frivillig afslutning på folkeskolen med særligt sigte på at forberede eleverne til en ungdomsuddannelse. Læs mere her.

Fritidsundervisning
I vores fritidsundervisning kan man som ung både tage knallertkørekort, rejse ud i verden og gå til undervisning. Vi tilbyder en lang række fag indenfor en bred vifte af kategorierne og i udgangspunktet er alle aktiviteter gratis. Der kan dog forekomme brugerbetaling ved ekstra materialer samt rejser og ture. Læs mere om fritidsundervisningen her.

Åben Skole
Ung Egedal tilbyder hvert år en række fag til de lokale folkeskoler. Formålet med Åben Skole er, at inddrage det omgivende samfund i skoledagen, så det understøtter læring og trivsel. Læs mere om Åben Skole her.

SSP Ung Egedal
SSP er det forpligtende samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning (Center for Myndighed og Social Service) og Politi, der arbejder for at forebygge mistrivsel og kriminalitet blandt unge. Læs mere her.

Ungehuse
I Ung Egedal har vi tre ungehuse (Ungehuset Smørum, Stengårdens Ungehus og Ungehuset Hampen) som vi samarbejder med Klub Egedal omkring. Derudover har vi ungecafeen Kælderen, som er beliggende i Stenløse Kulturhus. Som ung kan man frit komme i alle ungehuse/ungecaféen - der kræves hvilken tilmelding eller kontingent. Læs mere her.

STU Ung Egedal
STU Ung Egedal er et mindre STU-tilbud til unge med særlige behov. Vi kan have op til 24 unge fordelt på tre årgange, hvilket betyder at vi alle lærer hinanden rigtigt godt at kende. Læs mere her.

Egedal Ungeindsats
Egedal Ungeindsats tilbyder uddannelses- og erhvervsvejledningen af unge i grundskolen og frem til de er fyldt 25 år. Derudover tilbyder én sammenhængende indsats for unge med særlige behov på tværs af uddannelses,- beskæftigelses- og/eller socialområdet. Læs mere her.

Kontakt

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12