Ung Egedal består af:

Egedal 10. klassecenter

Egedal 10. klassecenter er en frivillig afslutning på folkeskolen med særligt sigte på at forberede eleverne til en ungdomsuddannelse. Læs mere her.

Fritidsundervisning

Vi tilbyder en lang række fag og workshops indenfor en bred vifte af kategorier, og i udgangspunktet er alle vores aktiviteter gratis. Der kan dog forekomme brugerbetaling på enkelte aktiviteter, f.eks. til indkøb af ekstra materialer samt på rejser og ture.­​ Læs mere om fritidsundervisningen her.

Åben Skole

Ung Egedal tilbyder hvert år en række fag til de lokale folkeskoler. Formålet med Åben Skole er, at inddrage det omgivende samfund i skoledagen, så det understøtter læring og trivsel. Læs mere om Åben Skole her.

SSP Ung Egedal

SSP er det forpligtende samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning (Social og handicap) og Politi, der arbejder for at forebygge mistrivsel og kriminalitet blandt unge. Læs mere her.

Ungehuse

I Ung Egedal har vi tre ungehuse (Ungehuset Smørum, Stengårdens Ungehus og Ungehuset Hampen) som vi samarbejder med Klub Egedal omkring. Derudover har vi ungecafeen Kælderen, som er beliggende i Stenløse Kulturhus. Som ung kan man frit komme i alle ungehuse/ungecaféen - der kræves hvilken tilmelding eller kontingent. Læs mere her.

STU Ung Egedal

STU Ung Egedal er et mindre STU-tilbud til unge med særlige behov. Vi kan have op til 24 unge fordelt på tre årgange, hvilket betyder at vi alle lærer hinanden rigtigt godt at kende. Læs mere her.

Egedal Ungeindsats

Egedal Ungeindsats tilbyder uddannelses- og erhvervsvejledningen af unge i grundskolen og frem til de er fyldt 25 år. Derudover tilbydes én sammenhængende indsats for unge med særlige behov på tværs af uddannelses,- beskæftigelses- og/eller socialområdet. Læs mere her.

Ung Egedal logo

Ung Egedal

Læs om alle muligheder og tilbud i Unge Egedal på hjemmesiden www.ungegedal.dk

COLOURBOX58575205

Sådan bestiller du et legitimationskort

Det er muligt at ansøge om at få et legitimationskort, hvis du er 15 år eller derover. Klik og læs mere.

Bordtennis

Styrelsesvedtægt for Ung Egedal

Her kan du læse styrelsesvedtægten for ungdomsskolen Ung Egedal.

Kontakt

Skole

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000