Der vil være eventyr for enhver, og for dem, der hellere vil have ro, er der altid en god sommerbog eller en de mange hemmelige film, Egedal Bibliotekerne viser i løbet af sommeren, se mere her: 


Natur på Bibliotekerne

Egedal Bibliotekerne har inviteret naturen indenfor. Den er fuld af sjove dyr og planter, som kan findes blandt bøgerne, når I quizzer, leger og går på opdagelse. Kaskelothvalerne er kommet på besøg og fortæller om deres smukke sang i en udstilling med opgaver og aktiviteter.

Udstilling: Kaskelotternes Sang. Udstillingen kan ses på alle biblioteker, men placeringen flyttes løbende.

Vores Natur: Quiz, krea og hygge på alle biblioteker

Sommerkrea (på alle biblioteker)

Hos Egedal Bibliotekerne er det kun fantasien, der sætter grænser. Her er helt almindelige sten og piberensere ikke, som de ser ud. Pludselig er de forvandlet til en mariehøne, en blomst eller en robot, når I får tuscherne i hånden og finder farverne frem, læs mere her.


Sommersjov

Egedal Bibliotekerne er fyldt med eventyr. Der er hemmeligheder blandt bogreolerne, så gå på jagt og hjælp Nomerne med at finde de forsvundne bogstaver eller vær med til sjove sproglege og få knækket læse- og skrive koden.

Med bogstaver (Ølstykke Bibliotek)

Med Nomerne (Smørum Bibliotek)

 

Cykeltur:

Cykeltur for børnefamilier (information på alle biblioteker)

Måske inspirerer naturen på bibliotekerne til at tage ud i det danske sommervejr, og så er det godt, at der på Egedal Bibliotekerne er planlagt en hyggelig tur. I skal bare huske madpakken og cyklerne, læs mere her.

 

Kontakt

By, kultur og fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: By-Kultur-Borgerservice@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12