Adresse:
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse

Stenløse Kulturhus er et brugerstyret kulturhus. Det betyder, at alle i Egedal er med til at bestemme, hvad der sker i huset. 

Vil du arrangere en koncert, starte en dansegruppe eller mødes med andre omkring en fælles interesse, er der muligheder for det. Stenløse Kulturhus' lokaler er til fri afbenyttelse, og Egedalborgere medvirker i planlægningen af ​​aktiviteter og husets udvikling. Du kan også tage del!
Hvis du har en god idé, så skriv til os på kulturogfritid@egekom.dk

Hvis du skal booke et lokale i Stenløse Kulturhus, foregår det via Egedal Kommunes booking- og tilskudsportal. Du skal være oprettet i portalen for at booke kulturhuset. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger i portalen eller hvis du har tekniske problemer, kan du skrive til lokalebooking@egekom.dk.

 

 

Adgang til huset

Der er adgang til Kulturhus og bibliotek fra kl. 7-22 hver dag.

Mandag til lørdag skal man registrere sig med sit Sundhedskort og trykke på knoppen fra kl. 7-9 og kl. 17-22 for at komme ind i kulturhuset. 

Søndag skal man bruge Sundhedskort for at komme ind.

 
Bibliotekets betjeningstid er:

Mandag   10-17
Tirsdag 14-18
Onsdag 13-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-13 

 

Hvem holder til i huset?

Kulturhuset er hjemsted for en række forskellige foreninger og aktiviteter.

Egedal Musik- og Kulturskole har hver uge 250 elever mellem 0-25 år, der øver sig i at synge, spille violin og på olietønder i husets lokaler.

Egedal Bibliotekerne har en afdeling i Stenløse Kulturhus. Her kan du låne bøger, musik og film. Men du kan også få hjælp til at finde informationer, blive bedre til at tale dansk eller finde et roligt sted at studere, søge på nettet eller læse avisen.

Ung Egedal har diverse aktiviteter i huset - fra drama, dans og sangskrivning til projektværksted og samtalegrupper.

Desuden finder du i huset kunstforeninger, gamerrum, Historiens Hus, Lokalhistorisk Arkiv, slægtsforskning, filmvisning og meget andet.

Har du spørgsmål til de igangværende aktiviteter, kan du skrive til den enkelte aktør, eller eventuelt til kulturogfritid@egekom.dk.

 

Udviklingsfællesskabet

Stenløse Kulturhus er et brugerstyret hus. Der er nedsat et udviklingsfællesskab, som består af fem repræsentanter fra frivilligheden, en repræsentant fra Egedal Biblioteker, en repræsentant fra Egedal Musikskole, en repræsentant fra Historiens Hus, en repræsentant fra UngEgedal samt Kulturhusets Koordinator. 

Udviklingsfællesskabets opgave er at fremme borgernes og foreningernes brug af Stenløse Kulturhus, igangsætte større udviklingstiltag og events og udvikle husets indretning og brug. 

 

Arrangementer, gode idéer og mere information

voresegedal.dk og på kultunaut.dk findes oversigt over alle arrangementer i Stenløse Kulturhus. 

Kontakt

Stenløse Kulturhus

Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
E-mail: kulturogfritid@egekom.dk
Book et lokale i Stenløse Kulturhus
E-mail: lokalebooking@egekom.dk