Egedal Flygtningenetværk støtter lokale flygtninges møde med det Danmark, der skal blive deres nye hjem.

Egedal Flygtningenetværk yder konkret og praktisk naboskab til de flygtninge, der er kommet til kommunen.

Egedal Flygtningenetværk består af frivillige, der tilbyder deres tid til at hjælpe vores nye naboer i gang i den danske hverdag og kultur.

Netværket har ca. 70 medlemmer i hele kommunen. Vi er en del af Dansk Flygtningehjælp.

Hvis du er interesseret i at deltage i netværkets arbejde, skal du henvende dig til:

Formand Birgitte Knak-Nielsen.
E-mail: birgitte@knak-nielsen.dk

Vil du vide mere om foreningens arbejde, eller vil du gerne være med til at hjælpe kommunens flygtninge med at komme godt i gang, kan du læse mere på hjemmesiden Egedal- flygtningenet.dk eller skrive en mail til Egedal Flygtningenetværk: kontakt@egedal-flygtningenet.dk

Donationer til flygtninge

Vi forventer snarest muligt at kunne udmelde en ny lokation, hvor en gruppe frivillige står for uddeling af tøj til flygtninge. Egedalborgere donerer tøjet og de frivillige organiserer uddelingen. Du kan følge gruppens arbejde på facebookgruppen "Egedal Tøj Til Flygtninge".

Husk venligst, når du pakker tøj til flygtninge: De frivillige reparerer ikke tøjet eller vasker det, så tøj der mangler lynlåse, er hullet, plettet, falmet, fodtøj der er nedslidt m.m. kan ikke bruges.

Har du større effekter såsom TV, sofaer, spiseborde og andre møbler som du gerne vil give væk som personlig gave, opfordres du til at etablere direkte kontakt via facebookgruppen Gives/søges til flygtninge - Egedal.

Der henvises i øvrigt til Genbrugsgruppen i Ølstykke. Genbrugsgruppen påtager sig at modtage, sortere og udstille effekterne. Se mere på: Genbrugsgruppen i Ølstykke

Genbrugsgruppen i Ølstykke
Langdyssevej 4
3650 Ølstykke

Kontakt

Jobcenter og ydelse

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Åbningstider for betjening i Jobcenter
Alle dage kl. 10-12