SPIL DANSK UGEN 2021 Grafik Banner
Jake Green Promo2

Gratis blueskoncert med Jake Green

Tirsdag den 2. november kl. 19 kan du opleve et af dansk blues største og mest anerkendte navne live i Egedal! En bluessanger ud over det sædvanlige

Michaelsundingandet

Michael Sunding - Jazz at the Museum

Fredag den 5. november kl. 19.30 kan du opleve sprød Jazz i Smørum Gl. Skole. Den internationalt anerkendte pianist, sanger og sangskriver: Michael Su…

95714348 Egedal Musikskole

Spil Dansk i Egedal Musik- og Kulturskole

I uge 44 fejres SpilDansk i hele landet. Vi tager del i festen med tre begivenheder. Læs mere her

TUMULT PRESSE0076 2

Koncert med Tumult

Mandag den 8. november kl. 16.30 giver det danske folkemusik-orkester TUMULT koncert i Stenløse Kulturhus. Det er gratis for dig og dine nære.

Moussa Diallo Trio Foto Triocirkeline.By Eva Jpg

Koncert med Moussa Diallo Trio

Onsdag den 10. november byder Stenløse Kulturhus på koncert og pandekager. Moussa Diallo Trio - Cirkeline og Coco rejser til Afrika. I 2018 udgav Mous…

Tigertræning Pressebillede Trio 2019

Tigertræning i Veksø Multihal

Lørdag den 20. november kl. 10 giver Tigertræning Legekoncert en veloplagt og samskabende koncertform som Tigertræning har udviklet og perfektioneret.…

Lukkede arrangementer

Vanen tro, består Spil Dansk tillige af en række arrangementer og workshops afholdt i forbindelse med skoleundervisningen, for en bestemt arbejdsplads og lignende. Læs mere nedenfor.

 • Syng med Søren Westerholm

  Mandag den 1. november gæster Søren Westerholm  Værestedet Tofteparken til et syng-med-arrangement tilpasset beboerne, og beboerne kan være med til at vælge sangene. 

  Arrangementet udvikles i et samarbejde mellem Center for Omsorg og Sundhed og Værestedet Tofteparken

 • Komponist og kvinde tête a tête med Signe Lykke

  Signe Lykke gæster Egedal Gymnasium den 6. oktober 2021, hvor hun fortæller de unge fra Egedal om hverdagen som komponist, sangskrivningsprocessen, det at være kvinde i det danske musikmiljø med videre.

  Arrangementet udvikles i et samarbejde mellem Stenløse, Kulturhus, Egedal Musik- og Kulturskole, Ung Egedal og Egedal Gymnasium. 

 • Sangskriverworkshop med Tue West

  Onsdag den 20. oktober gæster Tue West Stenløse Kulturhus til en 4 timers workshop. Målet er at skrive en sang med de unge elever.

Kontakt

Kultur og fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kulturogfritid@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag - onsdag 11-15
Torsdag 11-17
Fredag 11-12