Mindre barn blæser i instrument foran bogreol

Kultur- og fritidsoplevelser er helt afgørende for det gode liv, uanset hvem man er, og hvor man bor 
– og Egedal Kommune byder på masser af muligheder for at være aktiv og få gode oplevelser.

Hverdag i fællesskab og bevægelse

Egedal Kommunes vision er ”Hverdag i fællesskab og bevægelse”, og kulturlivet byder på masser af muligheder for gode fælles oplevelser i idrætslivet, på bibliotekerne, til koncerter, ved udstillinger og markeder, gennem vandreture og møder mellem mennesker. 

Ny kultur- og fritidspolitik på vej

I 2020 besluttes en ny kultur- og fritidspolitik med inddragelse af alle interesserede, der skal pege på, hvor Egedal skal bevæge sig hen på kulturområdet, så vi får de bedste rammer for det gode liv med oplevelser og fællesskaber. Det er Kultur- og Erhvervsudvalget, der er det politiske fagudvalg bag den kommende politik. 

Kultur- og fritidsliv har en positiv effekt på sammenhængskraften i samfundet og i lokalsamfundene i en kommune. Gennem oplevelser med kultur og fritid knytter vi os til hinanden, får større forståelse for andre, livskvalitet og et mere rigt og godt liv.

Vi elsker kultur - både ude og hjemme

Vi danskere forbruger kulturoplevelser i stor stil både hjemme og udenfor hjemmets fire vægge. Vi er blandt de største kulturforbrugere i Europa, og biblioteket er vores foretrukne kulturinstitution. Men hvordan skal kultur- og fritidslivet være i netop Egedal? Det kan du få indflydelse på som borger i de kommende år. 

Nyt fra kultur og fritid
Iben Gøttsche, Hallinspektør I Egedals svømmehaller 12. sep 2019
Nyhed

På gensyn i det nyrenoverede Ganløse Friluftsbad

Tak for en god sæson i Ganløse Friluftsbad, hvor vi slog dørene op til et renoveret bassin med nye klinker og fliser - og nyt gelænder ved trappe.

IMG 1167
Nyhed

Egedal Tour 2: Familie cykeltur

Kom med på oplevelse i egen kommune. Næste gang cykler vi rundt og oplever Stenløse - for hele familien

Underværk.Foto
Nyhed

Et underværk i Stenløse?

Kulturhuset i Stenløse er med i kapløbet om Realdania-penge til at realisere et væksthus, hvor både mennesker og kulturen kan vokse. Du kan hjælpe pro…

Flødebollekursus - 3 piger dekorerer flødeboller
Nyhed

Tilskud til frivilligt socialt arbejde

Er du en del af en frivillig forening, der laver sociale og sundhedsfremmende aktiviteter, så kan I søge § 18-puljen til afholdelse af aktiviteterne.

Kontakt

Kultur og fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kulturogfritid@egekom.dk
Tlf.: 7259 8003

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-12